«Замість квітів – донат для ЗСУ»

«У Чорнотисівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. Вся шкільна родина активно долучилася до акції «Замість квітів – донат для ЗСУ». Спільними зусиллями учнів, батьків та вчителів було зібрано 26 330 гривень. Дякуємо нашим воїнам, Збройним Силам України, завдяки яким ми можемо святкувати. Нехай цей навчальний рік буде плідним, успішним і сповненим нових звершень! Наближаємо Перемогу разом! Слава Україні! Героям Слава!», – написали на своїй сторінці навчального закладу.

Ці кошти передали односельчанці Світлани Лендєл. Жінка з перших днів долучилася до волонтерської діяльності і не спроста. Її найдорожчі мужчини – чоловік, син та брат боронять нашу Вітчизну на передовій. І щоразу у кожного з них є певні потреби, котрі пані Світлана допомагає закривати, міцно тримаючи разом з ними оборону вдома, у тилу.

– Робимо окопні свічки, сітки. Школа – наша підтримка і опора. Односельчани, друзі, знайомі допомагають. Люблю їх. Та активність падає, а це збиває з ніг, доводить до розпачу… Та є добрі люди, слава Богу, які дають сил, і в цьому списку й наш директор школи та його колектив. На щастя, тепер і Чепівська школа теж стала допомагати, що радує, – каже пані Світлана. – Торік ми забезпечували 128 ОГШБ. Там служать мої брат і чоловік.  Тепер проводимо збір для сина, котрий служить у 77 ДШБ (для дронщиків) на РЕБ, вартість якого 150 000 гривень.

Так само пройшла акція «Букет – Захиснику» і в Чепівському ЗЗСО. Спільними зусиллями зібрали і передали волонтерці Світлані Лендєл 19 000 грн.

До збору коштів на РЕБ можуть долучитися всі бажаючі. Для цього достатньо поповнити конверт через Приват 24 https://www.privat24.ua/send/darjj або перерахувати бажану суму за номером картки конверта 5168 7521 0308 7303