icon clock05.08.2024
icon eye128
Вітання Фото

Вітаємо з ювілеєм Марію Михайлівну МОТРУНИЧ

Сьогодні у затишному родинному колі славний ювілей відзначає Марія Михайлівна МОТРУНИЧ з Малих Ком’ят.

«Жінки не мають віку! І в день ювілею Ви молода та прекрасна!

Бажаємо Вам, як найдорожчій та найулюбленішій нашій ювілярці, нескінченного запасу сил і мужності, незгасного оптимізму і здоров’я, неймовірного щастя і достатку, незаперечних перемог і досягнень, несподіваних сюрпризів і везінь, безсумнівного щастя і любові.

Нехай в житті будуть присутні тільки білі смуги і завжди світить сонце, висвітлюючи шлях до нових висот і досягнень. Мрії нехай реалізуються, доходи тричі множаться, а серце купається в любові!

Щоб усі дні Вашого життя були сповнені  радістю, душа – миром, а серце – теплом родини та друзів. Бажаємо завжди відчувати підтримку рідних і близьких. Залишайтеся такою ж яскравою, молодою та неперевершеною, як і нині.

Нехай подальші роки несуть позитив, душа зберігає молодість та чарівність, не підводить здоров’я, Ангел-Охоронець надійно оберігає на довгому життєвому шляху, а Бог завжди посилає енергію добра та оптимізму!»

Такі щирі побажання любій ювілярці адресують невістка Юлія з Великих Ком’ят, племінниці Надія з Оноку та Вікторія з Америки з сім’ями.