У Берегові на благодійному ярмарку зібрали кошти для ЗСУ

Напередодні Дня державного прапора України та 33-ої річниці Незалежності України на площі Кошута у Берегові колектив КЗ «Центр культури та дозвілля» організував благодійний захід під назвою «Україна незалежна та незламна». Про це розпівили на своїй сторінці у фейсбуці Управління освіти та культури Берегівської міської ради

Свято – це завжди яскрава концертна програма і гарний настрій. Своїми виступами порадували учасники зразкового шоу-гурту «Атас» (керівник С. Кононенко, хореограф А. Гергардт); балетної студії «Princess» (керівник К. Сас) та вокального гуртка Центру позашкільної освіти; учні вокального відділу Берегівської школи мистецтв ім. Золтана Кодая (викладачі Т. Горзов, К. Вохменцева). Також чудовими виступами порадували співаки Валентина Галай, Катерина Вохмінцева, Поліна Дзопко, Вікторія Ткач та Олег Кузнєцов.

Окрім концертної програми розгорнули і благодійний ярмарок, про який розповіла керівниця волонтерської організації ГО «Берегівська спілка матерів та дружин учасників АТО». Так, на благодійному ярмарку свої роботи – сувеніри та смаколики, виготовлені власноруч, представили учні та педагоги Берегівських ліцеїв ім. Ф. Потушняка, ім. І. Зріні, ім. Т. Г. Шевченка, Центру позашкільної освіти, майстрині з ткацтва та вишивки с. Чома та м. Берегове.

Їм разом вдалося зібрати 13 265 грн. Ці кошти передали Ярославі Іванівна. Вона їх спрямує на потреби наших захисників Збройних сил України.