Турбота про дітей та армію – сьогоденні пріоритети Драгуна

Благодійна організація «Фонд імені Юлії Драгун»  (Володимир Драгун) та натуральні соки торгової марки «Драгун», – всі ці організації у обличчі керівника Володимира Драгуна завжди дбають про підростаюче покоління та армію України. І справа не тільки у смачних соках. Володимир Михайлович щоразу підтримує всілякі спортивні та культурні заходи для підростаючого покоління. І про підтримку військових, особливо прикордонників, ми вже не раз писали.

Днями Іван Пилипець висловив відео-подяку Володимиру Драгуну і вручив чергову відзнаку.   Ще у травні відбувся 16 -й Міжнародний фестиваль патріотичної пісні «Веселка над Тисою». Його учасниками були 68 напрочуд талановитих хлопців та дівчат з різних куточків України та ближнього зарубіжжя. Головною метою фестивалю є патріотичне виховання підростаючого покоління. Також здійснювали збір коштів на FPV дрони. Спонсором виступила і торгівельна марка натуральні соки «Драгун».

«Пийте соки щодня, і будете мати здоров’я, як у Драгуна!», – таке гасло промовив Заслужений артист України, відомий співак, волонтер та громадський діяч Іван Пилипець і додав, що 100 літрів натурального соку «Драгун» їдуть до хлопців на передову.

Був Володимир Михайлович і серед спонсорів, котрі на благодійному концерті гурту «Фор-пост» (Іван Пилипець) у Празі збирали кошти на 10 FPV дрони та на підтримку хворих воїнів.

Успіхів невтомному меценату і всім нам – переможного миру!