Перукарку у лікарню військовим викликали?

У НКП «Виноградівська районна лікарня» з перших днів повномасштабного вторгнення проходять лікування захисники Збройних сил України з різних бойових підрозділів та різних областей. Волонтерки є їх частими гостями: приносять смаколики, засоби гігієни, чисту спідню білизну, навіть одяг беруть додому попрати…

А що робити, коли потрібно постригтися, а змоги через стан здоров’я піти в перукарню нема? Тут їм на допомогу вже не перший раз приходить приходить досвідчена перукарка Андрея Гебеш з Виноградова, котра вже не одне десятиліття стриже чоловіків.

– Дякую щиро умілим ручкам чудової перукарки Андреї Гебеш. Захисники, котрі проходять лікування у Виноградівській РЛ, мали можливість провести декілька годин у спілкуванні і отримати стильні стрижки! Андрея вже кілька разів була з місією краси у лікарні. Цього разу захисники самі, коли ми приносили їм засоби гігієни,  попросили нас запросити її, аби привела їх волосся до ладу. Підтримуємо їх на кожному напрямку і дякуємо за захист, –  прокоментувала координаторка волонтерського штабу «Чую і допомагаю» ГО «Я чую з кохлеар» Людмила Сворень.
Вл. інф.