Квіти для вчителів трансформували у  реторт-пакети для військових    

Відрадно, що цьогоріч на свято першовересня чимало шкіл долучилися до акції «Замість квітів – донат для ЗСУ». Так, Королівського ЗЗСО I-III ступенів та Горбківська гімназія квіти для вчителів трансформували у  реторт-пакетів для готової їжі військовим. Зібрані гроші передали відомій волонтерці-господині Ірині Світлик. 

«Навчальний рік у Горбківській гімназії почався з благодійності. Пам’ятаємо та дякуємо тим, завдяки кому учні мають змогу повернутися в затишні класи рідної школи – нашим військовим. Під час урочистої лінійки було зібрано 4000 грн., на закупівлю реторт-пакетів. Щиро дякуємо учням, вчителям та батькам за патріотичну позицію, допомогу та довіру. Нехай Бог віддячить кожному за добрі справи. А найкращим подарунком для вчителів будуть не квіти, а перемога України і мирне небо для наших діток», – йдеться у дописі освітнього закладу.

Учні та педагогічний колектив Королівського ЗЗСО I-III ступенів передав 10050 грн на закупку реторт-паків для приготування став захисникам України.

– Кожного місяця ми виготовляємо від 6 до 9 тисяч реторт-пакетів з готовою їжею тривалого зберігання. Це ідеальний формат для нульових позицій. Запитів на домашні страви (сухпай) дуже багато, тому працюємо і готуємо кожного дня, без вихідних і свят. Пакети, в яких варимо в автоклавах, замовляємо великими партіями. Мінімальне замовлення – 20 тис. пакетів. В середині вересня плануємо робити чергове замовлення. Сума космічна – 94 тис., це – 20 тис. пакетів по 4.70 грн за штуку. Цієї кількості вистачить приблизно на 3 місяці нашої роботи. Щиро дякуємо учням, педагогічним колективу та батькам за підтримку ЗСУ. Лише допомагаючи нашим воїнам, ми проженемо ворога з нашої землі, – зазначила пані Ірина.

У цей надскладний час для нашої держави дуже важливо усвідомлювати, що для наших воїнів на фронті вкрай важлива підтримка кожного з нас в тилу.

Спільними зусиллями наближаємо перемогу.