Змістовна зустріч для ВПО

На базі КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” відбулася інформаційна зустріч ВПО (внутрішньо переміщених осіб) з представниками благодійної недержавної організації “СОС Дитячі Містечка м. Ужгород”.
За словами в.о. директорки КЗ «Виноградівська публічна бібліотека» Мар’яни Марушка, благодійна недержавна організації СОС «Дитячі Містечка» з м. Ужгород співпрацює з ними з початку війни.  У рамках проєкту СОС «Діти: Програма екстреного реагування» спільно вже провели ряд заходів цікавих та повчальних заходів. 
Представники громадської організації розповіли про свою діяльність, спрямовану на підтримку дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також про можливості допомоги для ВПО. Висвітлили основні напрями роботи організації щодо надання гуманітарної допомоги, психологічної підтримки, освітніх програм та інтеграційних заходів.
Учасники зустрічі давали питання та отримували вичерпні відповіді від експертів.
Зустріч завершилася активним обговоренням та взаємообміном контактами для подальшої співпраці. Учасники висловили вдячність організації “СОС Дитячі Містечка” за надану підтримку та можливість висловити свої потреби та пропозиції.