150-а МАСКУВАЛЬНА СІТКА – ЗАХИСНИКАМ КАРПАТСЬКОЇ СІЧІ

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідала координаторка об’єднання “Кікімори-Виноградів” Руху підтримки Закарпатських військових – Виноградів Мальвіна Савинець.
– Сьогодні наш жіночий колектив виплів 150-у в цьому році маскувальну сітку. І відправили ми її через містянина Володимира Палінкаша захисникам Карпатської Січі, а разом з нею і нашоломники, труси, сидушки. Бійці цього підрозділу – символ сили і відваги, вони не лише демонструють міць, але і втілюють непохитну віру в захист нашої країни. Їх вправність та мужність забезпечують нам безпеку та надію на майбутнє, – зазначила Мальвіна Йосипівна.
Цим невтомним жінкам не страшна навіть аномальна спека. Хоч вікова категорія найактивніших складає 60-70 років, вони навіть коли на вулиці було під +40 градусів Цельсія,  йшли у штаб і плели сітки. Кожна з них усвідомлює, що хлопцям там набагато важко. Тож кікімори тут міцно тримають тилову оборону.
Всі бажаючи підтримати невтомних волонтерок-трудівниць можуть задонатити на картку ПриватБанку 5168 7451 9885 9404. Як любить казать казати Мальвіна Савинець: “Конвертуйте свою лють на ворогів у донати”.