Як діяти в екстреній ситуації

Не зважаючи на значні науково-технічні досягнення людства, абсолютно надійних та досконалих засобів щодо забезпечення пожежної безпеки немає донині, тож кожному потрібно знати як діяти в екстреній ситуації. Саме цим необхідним навичкам навчали сьогодні фахівці ДСНС працівників добровільної пожежної дружини швейного підприємства Виноградова.

Для початку рятувальники звернули увагу присутніх на постійну справність інженерних систем протипожежного захисту, зовнішнього і внутрішнього протипожежного водопостачання, забезпеченість та вчасне технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння, відповідність нормативним вимогам евакуаційних шляхів тощо. Наголосили й на тому, що швидка та правильна реакція, елементарні знання правил пожежної безпеки та своєчасне оповіщення відповідних служб можуть зберегти життя та здоров’я людей, матеріальні цінності та зменшить збитки у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

Отримані знання працівники закріпили практично, приступивши до гасіння умовної пожежі з допомогою вогнегасників та підключивши рукав і ствол до крана внутрішнього протипожежного водопостачання.

ДСНС м. Виноградів