Митники урочисто зустріли олімпійську чемпіонку на кордоні з Угорщиною

Шестиразову олімпійську призерку з фехтування на шаблях Ольгу Харлан, яка після тріумфального виступу в командній першості на Олімпіаді у Парижі поверталася додому, урочисто зустрічали у пункті пропуску «Лужанка-Берегшурань», що на кордоні з Угорщиною. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Закарпатська митниця

Митники, серед котрих був і виноградівець, відомий художник Золтан Дудаш,  першими привітали рекордсменку України за олімпійськими нагородами з черговою визначною перемогою. Побажали талановитій фехтувальниці нових звершень та успіхів і вручили букет квітів.

На добру згадку пані Ольга підписала відомчий прапор Державної митної служби України, сфотографувалася зі співробітниками Закарпатської митниці, щиро подякувавши за теплий прийом та незабутні враження.

Нагадаємо, Ольга Харлан стала шестиразовою олімпійською призеркою, здобувши «золото» командного турніру з фехтування на шаблі на Іграх-2024.

Фехтувальниця відіграла ключову роль на шляху до “золота” — у фіналі проти Республіки Корея спершу відновила паритет для українок, а невдовзі виграла вирішальну сутичку.