Масово горить суха трава і чагарники

30 серпня  о 13:12 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території у Кам’янській тергромаді с. Воловиця. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2,8 га. До гасіння залучались три одиниці техніки від 15-ї (м. Іршава), 17-ї (м. Берегове) та 18-ї (м. Виноградів) державних пожежно-рятувальних частин.

У цей же день і час у Берегові по вул. Фабрична пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,7 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове.

О 16:27 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території у  с. Новоселиця, вул. Виноградна, Королівської тергромади. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 1,1 га. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та державного пожежно-рятувального поста смт. Вилок.

О 20:43 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників у с. Мужієво, що на Берегівщині. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,3 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове.

31 серпня 10:38 знову горіли суха трава та чагарники у Виноградівській тергромаді, с. Великі Ком’яти, вул. І.Франка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2,6 га. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. В. Ком’яти. 

Об 11:29 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у м. Берегове, вул. Фабрична. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

1 вересня о 12:55 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у м. Виноградів, вул. Травнева. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,4 га. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. В. Ком’яти.

О 13:35 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у смт Королево, вул. М. Вовчка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,2 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

О 14:26 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у Кам’янській тергромаді, с. Сільце, вул. Миру. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,4 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

О 14:44 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у Виноградівській тергромаді, с. Онок, вул. Українська. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2,9 га. До гасіння залучались три одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди В. Ком’яти. 

О 18:52 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у Виноградівській тергромаді, с. Підвиноградів. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,8 га. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.