Хронологія пожеж та загорянь 16-18 серпня

16 сепрня о 15:04 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території у селищі Королево, вул. Винниченка. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 1,2 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Королево.

О 21:05 у місті Береговео, вул. Робоча згоріло сміття на площі 5 кв. м.  Горіло це ж  сміття на площі 55 кв. м. і 17 серпня о 12:04 Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегове.

17 серпня о 13:05 сталося загоряння сухої трави та чагарників у селі Боржавське, вул. Добровольців, Виноградівської тергромади. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 2 га. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. В. Копаня.

О 14:12 така ж подія трапилася у Підвиноградові, вул. Польова. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,3 га. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

Надійшло повідомлення  о 18:45 і про пожежу в надвірній споруді (літня кухня) за адресою у Берегівськ Великоберезька тергромада, села Великі Береги, вул. Хатхаз. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та закопчено стіни на площі 9 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

О 20:59 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників на відкритій території у м. Берегово, вул. Лехела. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,001 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

18 серпня о 10:44 у місті Берегово, вул. Максима Алексеєнка також горіли суха трава та чагарники на площі 0,6 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.