Горіли автомобіль і суха трава

2 серпня о 09:55 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Mercedes-Benz E 200 за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, м. Виноградів, вул. І. Франка. Пожежею пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття передніх крил. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

Цього ж дня сталися аж 3 пожежі сухої трави та чагарників. Так, о 16:00 надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарниківна відкритій території за адресою у селі Підвиноградів, вул. Нова. Пожежею знищено суху траву та чагарники на площі 0,2 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.

О 19:39 надійшло повідомлення про загорання сухої трави у Берегові по вул. Робоча. Пожежею знищено суху траву на площі 0,2 га. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучалась одна одиниця техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово.

О 21:20 надійшло повідомлення про загорання сміття у смт Вилок, вул. А. Ерделі. Пожежею знищено сміття на площі 9 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт Вилок та 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.