Спортивне свято у селі Підвиноградів

Масштабне спортивне свято відбулось нещодавно у Підвиноградові.
Як повідомив сільський староста Олег Алексик, відбіркові змагання почалися ще 7 липня, а вже під час кульмінації в останні дні літа був талановитий виступ дитячого танцювального ансамблю, солодкий стіл, смачний бограч.

Понад 60 юнаків та дівчат взяли активну участь в спортивних змаганнях з футболу, волейболу, стрітболу, бадмінтону, шашок, настільного теніс… Приємно, зауважив Олег Алексик, що до свята у Підвиноградові долучилась молодь із сусідніх сіл Тросника та Фанчикова.

Підсумовуючи змагання, староста назвав переможців. З міні-футболу перемогла вулична команда вулиці А. Співака, ІІ місце – команда вулиці І.Франка, ІІІ місце – команда вулиці Миру. Переможці зі стрітболу – І місце здобула команда вулиці Спортивної, ІІ місце – вулиці Миру, ІІІ місце – команда вулиці І. Франка.

Турнір з волейболу виграла команда вулиці Миру, ІІ місце у команди вул. А. Співака, ІІІ місце у команди з Тросника та Фанчикова.

Староста відзначив також незамінну організаторську роль директора будинку культури села Підвиноградів Івана Рабовського. Він, до речі, надіслав численні фотографії, а також надав інформацію про переможців з настільного тенісу (16 учасників), бадмінтону (20 учасників) та шашок (18 учасників). Зокрема, кращими тенісистами були Михайло Вашкеба (молодший), МихайлоРусин, ДмитроЩобак . Турнір з бадмінтону проводився вперше, тут перемогли Степан Сігетій, Віталій Мар’ян, Давид Боднар.

У турнірі з шашок відзначилися Степан Сігетій, Ростислав Лендєл, Михайло Вашкеба (старший).

Свято відбулось завдяки суттєвій підтримці з боку Романа Фурмана, Івана Яцканича, Валерія Брицька, Миколи Свища, Василя Ковача, Миколи Левдара, Віталія Безбаха, Юрія Леньо, магазину «Лимончик», магазину «Амбар», Василя Лівака, сім’ї Поп, яка пригостила всіх смачними кавунами з власного баштану.

Василь Садовий