Виставка дитячих малюнків вихованців художнього курсу студії «Круть-верть» відкрилася у виноградівський виставковій залі ІМПАСТО

Це роботи старшої групи діток, з якими проводить заняття Неля Трубнікова-Омельченко. Художниця переїхала до Виноградова разом з сім`єю на початку війни і більше року працює у студії.

Народилася 24 вересня 1986 році у м.Запоріжжя. Навчалась у Запорізькому електротехнічному коледжі на спеціалізації «Графічний дизайн» у 2002-2006 рр.

2007 – 2015 навчання у Харківській академії дизайну та мистецтв, факультет «Графічний дизайн», здобуття ступеню магістра.

З 2016 викладала у Харківській дитячій художній школі №1 ім. І.Ю. Рєпіна.

Неля Сергіївна працює в різних техніках графіки. Учасниця багатьох міжнародних виставок. Чудові професійні навики та досвід сприяють навчанню образотворчого мистецтва. Діти мають можливість розвивати творчі здібності за підтримки викладача, пізнавати різні технічні прийоми, засоби, завдяки яким, ідея перетворюється в малюнок. Власниця студії Емма Балаж максимально сприяє цьому процесу, надаючи можливість викладачці вибирати вільну форму завдань та розвивати в дітях індивідуальні творчі здібності. Але поряд з цим вони навчаються рисунку, основам перспективи, кольорознавству.

Тема малюнків різна, за уподобаннями діток, багато проб, експериментів(навіть об`ємні скульптури з пінопласту), але кожен малюнок закінчений та має свою історію створення. Про ці історії створення знає п. Неля, адже вона своїм підходом заслужила довіру дітей, і вони щиро діляться своїми думками.

Це перша виставка юних художників, тому і учасники, і п. Неля були хоч схвильовані та задоволені. Шлях, який вони пройшли можливо не значний, але відповідальний.

 

Виставляти свої роботи в Імпасто, залі, де презентують свою творчість відомі художники, майстри нашого краю та України – це гарний початок для юних талантів.

Виставку можна відвідати до 9 серпня

ср-пт з 11до 17кч, сб-нд з 11до 15кч, пн-вт вихідні

 

Валентина Костьо,

адміністраторка виставковій залі ІМПАСТО