icon clock10.11.2015
icon eye39
Цікаве

ТОМАС КОШАН СТАВ СРІБНИМ ПРИЗЕРОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФОРУМУ

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської та учнівської молоді, примноження інтелектуального потенціалу держави, підготовки майбутньої наукової зміни, сприяння переходу України на інноваційний шлях розвитку, поліпшення якості природничої освіти в м. Києві проведено черговий Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи-2015».
Участь в форумі взяли студенти та школярі старших класів з усієї України, які презентували власні науково-дослідницькі роботи у формі стендового захисту за різним напрямком природничих наук. Близько 200 учасників із 23 регіонів України (21 область, АР Крим та м. Києва) виборювали звання найкращого.
Приємно, що серед учасників був і юннат Виноградівського еколого-натуралістичного центру, учень 9 класу Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Томас Кошан. Юнак представив роботу в категорії «Хімія та біоінженерія» на тему: «Вирощування кристалів в домашніх умовах».
Науковий рівень учасників форуму оцінювало компетентне журі в складі провідних науковців та освітян з наукових та науково-освітніх установ України. Відповідно до рішення журі наш вихованець нагороджений дипломом Міністерства освіти і науки України, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді за ІІ місце.
Ми прагнемо, щоб наші гуртківці  знаходили себе у творчості, яка б приносила чимало захоплюючих перемог, радість нам, гордість громаді, ставала однією з цеглинок майбутнього розквіту та багатства України.
Мирослава ФЕДАК,
керівник гуртків Виноградівського районного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді