icon clock18.12.2015
icon eye34
Цікаве

СВЯТКОВИЙ ЯРМАРОК ВИНОГРАДІВСЬКИХ МАЙСТРІВ ХЕНДМЕЙДУ

З настанням грудня місяця у Виноградові стартував традиційний новорічний ярмарок. Тож, якщо ви хочете зробити святкові подарунки для своїх рідних та друзів, вам обов’язково слід його відвідати. Майстрині хендмейду з громадського об’єднання «Виноградівські пацьорки», яку очолює Ірина Іжганайтіс, сміливо запевняють, що тут кожен знайде креативний сюрприз до свята для своїх найдорожчих людей.
Цього року побільшало виставок-продажів – щоп’ятниці та щосуботи у пасажі між вулицями Миру та Шевченка господарюють творці прекрасного, пропонують придбати вишуканий виріб.
Наші виноградівські мисткині завжди дивують новими авторськими роботами, цікавими дизайнерськими рішеннями, індивідуальністю та довершеністю. А головне – ці вироби наповнені теплом і ніжністю умілих рук.
На ярмарку представлені вироби у стилі канзаші Ірини Іжганайтіс, із глини Ольги Гал, квіти та дерева з бісеру Тетяни Ворон та вироби Наталії Керечанин, орігамі Магдалини Азізової, топіарій (дерево щастя) та вишивка Наталії Копинець, печворк Наталії Бронзей, прикраси та різьблені свічки Катерини Шуби. Анастасія Пилипчинець пропонує новорічний декор в екостилі: іграшки, сердечка, рукавички, ялинки (вишивка), віночки на двері, ароматні, декоровані та литі вручну свічки. Оксана Копча – композиції та букети з цукерок, сувеніри, а Вікторія Адамчук – різної форми та кольорів фігурний цукор. Діана Куцкір презентує аксесуари для дівчаток, юнок та жінок, Любов Шпак – новорічні листівки, блокноти, свічки (декупаж), Світлана Гаджега та Тетяна Шпак – цікаві новорічні композиції. Є серед цього жіночого царства представник сильної половини людства – Максим Логойда, який дивує перехожих новорічними композиціями та прикрасами з дроту.
Приємно, що з кожним роком ГО «Виноградівські пацьорки» поповнюються новими майстрами, котрі творять у різних стилях і техніках. Таке творче різномаїття не тільки вражає, а й дарує напередодні новорічно-різдвяних свят особливі відчуття, очікування чогось дивовижного і надзвичайно казкового.
Любов ТОКАЧ