icon clock16.12.2014
icon eye45
Цікаве

ВЕСЕЛОГО РІЗДВА ТА ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ!

Сердечно вітаю вас, дорогі мої односельчани, з величним святом – Різдвом Христовим, яке сприймається кожним із нас як символ злагоди та любові до ближнього. Воно спонукає до взаєморозуміння та єдності заради благополуччя України і нашого прекрасного сонячного краю. Бажаю вам міцного здоров’я і сімейного затишку. Нехай світло Різдвяної зорі осяє кожну домівку щастям і любов’ю, принесе достаток, мир і тепло. Божої вам благодаті, веселої коляди і щасливого Нового року!
Віктор АЛЬОХІН, Шаланківський сільський голова
*    *    *
Напередодні радісного і неповторного Різдва Христового та Нового року вітаю всіх мешканців Вилока з цими прекрасними святами. Бажаю кожній родині сімейного благополуччя, миру та процвітання. Нехай ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки наповняться добром і Божим благословенням. Бажаю, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри, надії та оптимізму. Веселих і радісних свят!
Йосип КІЛБ, Вилоцький селищний голова
*    *    *
Вітаю всіх жителів Великої Паладі та Фертешолмаша із радісними святами – Різдвом Христовим та Новим 2015 роком. Бажаю, щоб ці чудові дні принесли із собою міцне здоров’я, мир, добробут і благополуччя. Хай тепло Різдвяної зірки зігріває ваші серця, а душа відкривається для віри, надії і любові. Щасливих і веселих свят!
Венцел БІРОВ, Великопаладський сільський голова.
*    *    *
Всіх мешканців Дюли сердечно вітаю з Різдвом Христовим та Новим 2015 роком! Щиро бажаю вам, дорогі односельчани, щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у ваш дім радість, затишок  і добробут, а наступаючий рік стане роком миру, злагоди та процвітання.
Олександр ШАПІ, Дюлянський сільський голова
*    *    *
Щирі привітання з різдвяними та новорічними святами адресую мешканцям Неветленфолу, Оклі Гедь, Нового Клинова, Оклі та Ботара! Хай ці свята принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаю щастя, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань, щоб у Новому році зуміли зробити все, про що мріяли. З Різдвом Христовим та Новим роком!
Йосип ОРОСІ, Неветленфолівський сільський голова.
*    *    *
Мої дорогі односельчани! Адресую вам найщиріші привітання зі світлим Різдвом Христовим та Новим 2015 роком! Бажаю вам достатку, радості і щастя. Хай буде в кожного здоров’я і кохання, в родинах спокій і злагода. Нехай Різдвяна колядка дарує багато усмішок, додасть настрою і тепла, а все омріяне обов’язково збудеться.
Василь ПІНТЄ, Новосільський сільський голова
*    *    *
Найкращі привітання адресую з нагоди різдвяно-новорічних свят усім мешканцям Пийтерфолва, Тисобикені та Форголані. Щиро зичу достатку, щастя, здоров’я і удачі. Хай здійсняться всі найзаповітніші мрії, серце наповниться любов’ю, добром, вірою в найкраще. Нехай Різдвяна зіка осяває нам дорогу в щасливе майбуття, а рік прийдешній подарує тільки неповторні миті.
Валентин ТОВТ, Пийтерфолвівський сільський голова
*    *    *
Дорогі жителі Текова та Гуді! Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим та наступаючим 2015 роком! Щиро бажаю міцного здоров’я, успіхів, здійснення всіх задумів і бажань. Нехай ці веселі свята принесуть у кожну оселю радість, щастя та добробут, а новий рік стане роком миру, злагоди і процвітання.
Олександр КОЛОЖВАРІ, Теківський сільський голова
*    *    *
Дорогі мої земляки! Від усього серця вітаю вас із самими довгоочікуваними і світлими святами Різдвом Христовим та Новим 2015 роком. Нехай ці усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні будуть наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла і надії.
Михайло БРОВДІ, Чорнотисівський сільський голова
*    *    *
Вітаю всіх мешканців Фанчикова, Тросника та Притисянського з найрадіснішим Різдвом Христовим та наступаючим Новим роком! Щиро зичу вам здоров’я, щастя і достатку, здійснення всіх найзаповітніших бажань. Хай різдвяна зірка принесе радісну звістку в кожну домівку, нехай її сяйво завжди захищає від бід, а Новий рік обов’язково буде кращий, ніж попередній.
Юрій МАР’ЯН, Фанчиківський сільський голова.
*    *    *
У неповторні й радісні дні, сповнені веселим настроєм та очікуванням дива, щиросердно вітаю всіх жителів Чепи, Гетені та Затисівки з Різдвом Христовим і Новим роком! Від усієї душі зичу вам великого щастя, міцного здоров’я, добра й радості. Нехай прийдешній рік виправдає всі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям, нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння і любов.
Микола ТОВТ, Чепівський сільський голова
*    *    *
Напередодні Різдва Христового бажаю всім  щасливих колядок, доброго настрою, миру та здійснення всіх мрій у Новому 2015 році.
Золтан Кудрон, голова міського осередку КМКС